lørdag 12. mai 2012

Trøtt og effektiv dag!

I dag kan eg ikkje legge skul på at vi var drit trøtte når vi våkna! Det ble sløving på sofan med barnetv heilt til klokka blei 11!! :) Godt å ha ei snuppa som veit å slappe av, av og til.

Ute var det sol, men blåste fra alle kanter! Så vi tok på oss varme, gode klær og gikk ut. Da ble det felg vask og boble blåsing på høyt nivå. Herlig å komme seg litt ut, men forferdelig kaldt. Hjelper ikkje med sol, når det blåser sånn som det har gjort i dag! Felgene ble heilt ok, vaska med ekte grønnsåpe ;) haha!

Videre tok vi oss en kjøretur og stoppa på Shell for å støvsuge bilen! Det trengtes, for når man har ei barnehage jente tar det ikkje lang tid før man har 3 kg småstein og skomerker over hele baksetet. Skulle selfølgelig tatt før og etter bilder, men det gikk i glemme boka. Og for å være ærlig, tror det ikkje man hadde sett stor forskjell uansett :P

Resten av dagen blei det støvsuging av leilighet, laging av middag og kvelds etterfulgt av bading av snuppis :)

Må få legge til at eg har et intenst hat ovenfor MAUR. Ja, rett og slett maur! Kor komme de seg inn? Eg er utrolig lei av å støvsuge på disse små krypa som plutselig har bestemt seg for å komme inn hos oss. 3 våren i denne leiligheta, og første gang eg har sett maur her inne. ARG, måtte de komme akkurat no?!

Ah, deilig å få ut litt frustrasjon :) Ha en fantastisk kveld videre!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar