søndag 6. mai 2012

3D ultralyd!! ♥

Da har vi vært på 3d ultralyd for å se den lille prinsen vår! Vi var på Sigrids ultra i Stavanger, og ho var kjempe flink, og veldig kjekk. Virkelig en plass å anbefale :)

Hadde time tidlig på dagen, og farta avgårde for å rekke timen. Når vi kom ble vi møtt av ei kjekk dame som ønska oss velkommen. Kjempe full i forventning og spenning la eg meg oppå benken. Det første ho sjekka var kordan han låg, og eg syns eg hadde merka at han hadde snudd seg med hode ned, og det hadde han! Flinke gutten! Han låg skvist inn i morkaka, så villig til å vise ansiktet var han hverfall ikkje. Så då tok ho mål av hode, mage og lårbein, og kom frem til at han var 1380g. Heilt på gjennomsnittet :) Supert det, tenkte eg. Men eg vil se ansiktet hans!

Nå skulle både eg og han få gjennomgå! Ho prøvde å skyve han opp av bekkenet, riste i han, dytte, osv. Men han beveget ikkje på en finger for at vi skulle få se han. Det eneste vi kunne se var at han rynket på nesa, og syns nok dette var plagsomt. Hmm, what to do? Jo, still deg opp på alle fire og rist på rompa, var beskjeden eg fikk. Okei, under tvil gjorde eg som eg fikk beskjed om, og følte meg passe fin der eg sto. La meg ned igjen og håpet på at han skulle bli mer medgjørlig. Men nå hadde han tatt frem armen og lagt den forran ansiktet. Herlige! Etter noen dytt til, fikk vi endelig et glimt av ansiktet hans, og han var rett og slett nydelig! :) (selfølgelig) Den første tanken som slo meg var at han ligna verken meg eller pappan.. Så det blir veldig spennende å treffe han! Gleder oss enda mer nå som vi har sett han. Og fått en liten aning om kordan han ser ut :)

Lille klumpen!

Ligger å gjemmer seg

Vår lille skatt, vi gleder oss sånn til å treffe deg. Du får ei storesøster som elsker deg allerede, og som snakker om deg kver dag. Du får foreldre som ville gitt livet sitt for deg. Du er så ønsket gutten vår!
Nå er det bare ti uker igjen, vi venter på deg ♥

4 kommentarer:

 1. Heihei :-)
  Så fine bilder av litle gutten, å så bra at han har lakt seg me håve ner :-) me har og vore hjå sigrid, 3 gonger. Når me va på 3d ultralyd me cassander så måtte eg og stilla meg opp på alle fira å rista som bare d, hehe :-)

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder :) 3D er fantastisk :D:D <3

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å hilse på "prinsen" <3 3D ultralyd er jo fantastisk, fine bilder :)

  SvarSlett
 4. Oddny; åh, var dere på 3d med Vilde også? Syns dere de var lik seg selv når de ble født?
  Hehe , herlig stil å stå i :-P

  Mette: Tusen takk :-) Ja, utrolig kjekt med 3d!

  Anonym; Ja, det blir fantastisk å hilse på han og bli kjent med han :-) <3 kjekt om du skriver hvem du er, slik at eg veit kem som kommenterer ;-)

  SvarSlett